Alight Motion MOD APK 4.4.5.5513 (Pro Subscription Unlocked)

Alight Motion MOD APK 4.4.5.5513 (Pro Subscription Unlocked)
Alight Motion MOD APK 4.4.5.5513 (Pro Subscription Unlocked)


Mod Bilgisi:

👉Ücretli Abonelik Kilidi Açıldı
👉Filigran Yok
👉Tek Paket APK (SAI Gerekmez)


Yeni çektiğiniz videoları düzenlemek için basit ve etkili bir yol mu arıyorsunuz? Ya da alternatif olarak, harika animasyon parçaları oluşturmanıza yardımcı olabilecek harika bir mobil uygulama? Sonunda, mobil video düzenleyici üçlüsünüz Alight Motion'ın tanıtımıyla tamamlanacak. Şimdi, FilmoraGo ve KineMaster ile birlikte uygulama, toplam video kreasyonları için son aracınız olacak.

Bununla birlikte, diğer birçok uygulama gibi, Alight Motion da oyun içi videolarınızı etkili bir şekilde özelleştirmenize olanak tanıyan benzer seçenekler sunar. Geniş video düzenleme seçenekleri ve özellikleri koleksiyonunu kullanmaktan çekinmeyin, sınırsız hayal gücünüzle mükemmel videolar oluşturmanın keyfini çıkarın. Ve en önemlisi, animasyon videolar yapmakla ilgilenenleriniz için bu iş için kesinlikle harika bir araç olacaktır.

İncelememizle Alight Creative'in bu harika uygulaması hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu ne işe yarıyor?

Video yapmak ve animasyon oluşturmakla ilgilenenleriniz için, Alight Motion'ı kullanarak akıllı telefonunuzla tamamen profesyonel hareketli grafikler ve video klipler oluşturabilirsiniz.

Bununla birlikte, uygulama, kullanıcıların çektikleri video ve fotoğraf çekimlerini düzenlemek için kullanabilecekleri harika bir araç seti sağlar. Veya hareketli grafikler ve animasyonlar oluşturmanıza olanak tanıyan harika özelliklerin keyfini çıkarın. Ve aynı zamanda, güzel ve incelikli ses ve ses parçaları yaratın.

Alight Motion: Video and Animation Editor, kullanıcıların mobil cihazlarında kullanışlı düzenleme aracını etkinleştirerek profesyonel animasyonlar ve videolar dünyasını sıradan kullanıcılara yaklaştırır. Burada, uygulamada, kendi kişisel videolarınızı ve animasyonlarınızı oluşturmak için kullanabileceğiniz harika düzenleme araçlarına ve harika görsel efektlere erişebilirsiniz. Çekim yapmaktan çekinmeyin veya doğrudan cihazlarınıza çizim yapın ve onlardan harika videolar oluşturun.

Gereksinimler

Uygulama, mobil cihazlarınızın çoğunda videoları düzenlemek için oluşturulmuştur. Doğal olarak, Android cihazlarınızın çoğunda iyi çalışır. Bununla birlikte, video düzenleme işlemi sisteminizden çok fazla donanım yeteneği gerektireceğinden, işini yapması için uygulamaya makul bir güç sağlamanız gerekir.

Bununla birlikte, Android cihazlarınızda kurulacak ve çalıştırılacak en az 1,5 ayrılmamış RAM bulunmalıdır. Ve düzgün çalışması için sisteminizde dört çekirdekli bir işlemci, 4 GB RAM veya daha fazlasına sahip olmalıdır. Ve en önemlisi, hiçbir özelliğini kaçırmamak için Alight Motion uygulamanızı sık sık güncel tuttuğunuzdan emin olun.

Harika özellikler

Animasyonlar ve hareketli grafikler için mükemmel araçlar
Başlamak için, dışarıdaki tüm yaratıcı kafalar için, Alight Motion ile animasyonlu kitaplığınıza harika değişiklikler getirmekte özgürsünüz. Bununla birlikte, uygulama, doğrudan telefonunuzda vektör grafiklerini düzenleyebilen vektör ve bitmap desteğiyle harika animasyonlar ve hareketli grafikler oluşturmanıza olanak tanır. Bu nedenle, en sevdiğiniz animasyonları sorunsuz bir şekilde kolayca oluşturabilirsiniz.

Bunun da ötesinde, ana kare animasyonu birden çok ayar için kullanılabilir ve bu da editörünüzün kapasitesini artırır. İşleri daha da kolaylaştırmak için, bir dizi hazır ayar ve önceden oluşturulmuş öğe arasından belirli hareketleri de seçebilirsiniz.

Kendi düzenleme malzemelerinizi içe aktarın veya kitaplıktan indirin

Düzenlemeyi daha sezgisel ve erişilebilir kılmak için, Android kullanıcılarının düzenleme malzemelerini dahili depolamadan ve Alight Motion'daki çevrimiçi kitaplıktan kolayca almalarına izin verilir. Bu, mobil cihazlarınızda hızlı ve etkili düzenleme yapmanızı sağlar. Üstelik uygulama, videolarınızı oluşturmanıza yardımcı olmak için hem MP4 videolar hem de GIF animasyonları sunan hızlı dışa aktarma seçeneğine de sahiptir. Bu nedenle, en sevdiğiniz animasyon parçalarını kolayca oluşturabilir ve bunları standart tanımda yükleyebilirsiniz.

Videolarınız için çeşitli ilginç efektler

İlgilenenleriniz için, uygulama aynı zamanda eksiksiz ve yetenekli bir editör ve kullanmanız için birden fazla görsel efekt sunan animasyon sistemi ile birlikte gelir. Parlak degrade dolgu efektleri ve eksiksiz renk koleksiyonuyla başlayın. Hareketli öğelerinize kenarlık ve gölge efektleri koymaktan çekinmeyin. Ve en önemlisi, animasyon efektlerinizi hızlı bir şekilde oluşturmak için hıza dayalı hareket bulanıklığını tamamen kullanabilirsiniz. Kendi animasyonlarınızı yaratırken, uygulamadaki harika görsel efektlerin ve renk düzeltmelerinin tadını çıkarmaktan çekinmeyin.



Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven

APK oyunları OBB dosyasıyla nasıl kurulur?:

Bir ZIP dosyasını doğrudan ES Dosya Gezgini'nden açabilirsiniz.
APK dosyasını yükleyin ve henüz çalıştırmayın.
OBB Verilerini Android/obb/ dosya konumuna yerleştirin ve hazırsınız.
Oyuna tekrar başlayın. Zevk almaya bakın...😎
👉Örnek : Call of Duty Mobile oyununuz varsa ve harici belleğinizde yüklüyse OBB dosyasını Android/obb/com.activision.callofduty.shooter dizinine çıkartın. OBB dosyasının (main.156.com.activision.callofduty.shooter.obb) com.activision.callofduty.shooter klasöründe olduğundan emin olun.


APK Paketi (Bölünmüş APK'ler / Split APK's) nasıl kurulur?:

"APKDONE Installer" yükleyin ve açın.
"APK Yükle" düğmesini tıklayın ve APK Paketindeki tüm APK dosyalarını seçin.
Kurulum işlemini başlatmak için "Seç" düğmesine tıklayın.


Alight Motion MOD APK 4.4.5.5513 (Pro Subscription Unlocked) 101.1 MB 4.4.5.5513 .apk

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...