Call of Duty Modern Warfare 2019 Mobile APK + OBB

Call of Duty Modern Warfare 2019 Mobile APK + OBB
Call of Duty Modern Warfare 2019 Mobile  APK + OBB



Mod Bilgisi:

👉



Call of Duty: Modern Warfare Mobile, Infinity Ward tarafından PC, Xbox One, Playstation 4 ve Android için geliştirilen bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Call of Duty serisinin 16. bölümü. Orijinal üçlemenin olaylarını göz ardı eden Modern Warfare alt serisinin “yumuşak bir yeniden başlatmasıdır”.

Call of Duty: Android ve iOS için Modern Warfare 2019 Fanmade, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Sürüm 25 Ekim 2019'da gerçekleşti. “Modern Savaş” ve franchise'daki on altıncı proje.

10 Mart 2020'de oyuna orijinal oyunun satın alınmasını gerektirmeyen ücretsiz bir War Zone eklentisi yayınlandı. 150 kişiye kadar çevrimiçi olan battle royale türünde çok oyunculu bir nişancı oyunu ve PC, PlayStation 4 ve Xbox One, Android ve iOS Cihazları dahil Akıllı Telefonlar arasında platformlar arası bir oyundur.

Call of Duty: Modern Warfare (2019) Android için APK + OBB'yi İndir Hayran Yapımı Oyun, oyuncuların kendilerini bir kez daha "modern" savaşın savaş alanlarında bulacakları Call of Duty: Modern Warfare serisinin yeniden lansmanıdır. Kaptan Price gibi eski tanıdık kahramanlar oyuna geri döndü ve "gri" ahlak serisinin ikinci bölümündeki belirsiz görevden tanıdık Rus yok. Oyuncular, hem kahraman hem de kötü adam olarak adlandırılabilecek zor kararlar ve belirsiz kahramanlar bekliyor.

Serinin diğer bölümlerinde olduğu gibi Modern Warfare, oyunculara sadece tek kişilik değil, aynı zamanda çok oyunculu bir oyun modu sunuyor.


Call of Duty Modern Warfare 2019 Mobile  APK + OBB


APK oyunları OBB dosyasıyla nasıl kurulur?:

Bir ZIP dosyasını doğrudan ES Dosya Gezgini'nden açabilirsiniz.
APK dosyasını yükleyin ve henüz çalıştırmayın.
OBB Verilerini Android/obb/ dosya konumuna yerleştirin ve hazırsınız.
Oyuna tekrar başlayın. Zevk almaya bakın...😎
👉Örnek : Call of Duty Mobile oyununuz varsa ve harici belleğinizde yüklüyse OBB dosyasını Android/obb/com.activision.callofduty.shooter dizinine çıkartın. OBB dosyasının (main.156.com.activision.callofduty.shooter.obb) com.activision.callofduty.shooter klasöründe olduğundan emin olun.


APK Paketi (Bölünmüş APK'ler / Split APK's) nasıl kurulur?:

"APKDONE Installer" yükleyin ve açın.
"APK Yükle" düğmesini tıklayın ve APK Paketindeki tüm APK dosyalarını seçin.
Kurulum işlemini başlatmak için "Seç" düğmesine tıklayın.


Call of Duty Modern Warfare 2019 Mobile Apk + OBB 329.85 MB 0.02b .apk + obb

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...