Forza 4 Mobile Apk

Forza 4 Mobile Apk + OBB
Forza 4 Mobile Apk + OBB

Mod Bilgisi:

👉


Android iOS için Forza Horizon 4, arcade yarış serisinin dördüncü taksitidir. Etkinlikleri Birleşik Krallık'ta ortaya çıkıyor ve oyuncular pek çok yeni fırsat bekliyor. Böylece, oyunda dinamik bir gece ve gündüz değişimi ve mevsimler vardır, oyuncular diğer oyuncularla "kendi" dünyalarının yollarında buluşabilirler. Toplamda 450'den fazla benzersiz araba Forza Horizon 4 FanMade APK OBB İndir'de mevcuttur.

Forza 4 for Android Beta APK OBB'de sırasıyla hava durumu ve mevsimler oyunu büyük ölçüde etkiler - örneğin, arabalar ıslak yollarda öngörülemez şekilde hareket eder ve bu da yönetimi zorlaştırır. Ayrıca yılın zamanına bağlı olarak arazi, ring yarışı ve drift dahil olmak üzere farklı oyun modları kullanılabilir hale gelir. Ayrıca oyuncular, diğer birçok yarışçı arasından sıyrılmak için arabalarını mümkün olan her şekilde geliştirebilir ve özelleştirebilir.

Android ve iOS Beta APK için Forza Horizon 4 OBB gerçekten de arabalarla ilgili en iyi atari oyunu. Her yönüyle, rakiplerinden baş ve omuzlar üzerinde ve bir bütün olarak yarış türüne kayıtsız olsanız bile, bu renkli macera kesinlikle devam edecek!

Forza 4 Mobile Apk + OBB

APK oyunları OBB dosyasıyla nasıl kurulur?:

Bir ZIP dosyasını doğrudan ES Dosya Gezgini'nden açabilirsiniz.
APK dosyasını yükleyin ve henüz çalıştırmayın.
OBB Verilerini Android/obb/ dosya konumuna yerleştirin ve hazırsınız.
Oyuna tekrar başlayın. Zevk almaya bakın...😎
👉Örnek : Call of Duty Mobile oyununuz varsa ve harici belleğinizde yüklüyse OBB dosyasını Android/obb/com.activision.callofduty.shooter dizinine çıkartın. OBB dosyasının (main.156.com.activision.callofduty.shooter.obb) com.activision.callofduty.shooter klasöründe olduğundan emin olun.


APK Paketi (Bölünmüş APK'ler / Split APK's) nasıl kurulur?:

"APKDONE Installer" yükleyin ve açın.
"APK Yükle" düğmesini tıklayın ve APK Paketindeki tüm APK dosyalarını seçin.
Kurulum işlemini başlatmak için "Seç" düğmesine tıklayın.


Forza 4 Mobile Apk 1,9 Gb 1.0.2 .apk

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...