Mini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven

Mini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven

Mod Bilgisi:

❤️


Mini World CREATA, macera, keşif ve hayal dünyaları oluşturma hakkında bir 3D kum havuzu oyunudur. Oyunun oynanışı Minecraft Apk'ya oldukça benzerdir. 100'den fazla oyun içi öğesi ve mevcut yüzlerce blok ile Mini World: CREATA, bu blokların inşa edilmesi ve yok edilmesiyle yaratıcı ifadeye izin verir. Oyuncular çiftlikte eğlenebilir, şehirler, kale ve daha fazlasını inşa edebilirler. Ayrıca, oyuncular Mini World Royale Apk'ya arkadaşlarıyla katılabilir.

Mini World CREATA Apk Nasıl Oynanır?
1. Hayatta Kalma Modu: Kaynaklar toplayarak, aletler ve barınaklar oluşturarak hayatta kalmaya çalış. Sürekli tasarlayarak ve geliştirerek, tek başına ya da arkadaşlarla birlikte mağaradaki efsanevi canavarlara meydan okuma fırsatlarına sahip olacaksın.

2. Yaratma modu: Oyuncular başlangıçta tüm kaynaklardan yararlanabilirler. Bloklar koyarak ya da çekilerek uçan kalelere, otomatik hasat mekanizmasına gibi şeyler inşa edebilirsiniz.

Mini World CREATA Apk Özellikleri
1. Her ay yeni içerik ve etkinlikler güncelleniyor. 
2. Çevrimdışı Tek Kişilik ve Çevrimiçi Çoklu Oyuncu - Oyuncular Wifi olmadan tek başlarina oynamayi seçebilir ya da ağa bağlanarak arkadaşlarla birlikte oynayabilirler. 
3. Büyük kum havuzu dünyas: benzersiz canavarlar, bloklar, malzemeler ve madenlerle dolu geniş bir kum havuzu dünyasinda keşfedin. 
4. Güçlü oyun editörü: parkur, bulmaca çözme, FPS, strateji vb birçok tür mini-oyuna destek veriyor.. 
5 İngilizce, Tayca, İspanyolca, Portekizce, Fransizca , Japonca , Korece , Vietnamca , Rusça , Türkçe , İtalyanca , Almanca , Endonezyaca ve Çince gibi 14 dil desteğine sahiptir.

image_title_hereMini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven Mini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven Mini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven Mini World Mod Apk v1.1.45 By ModHeaven

Mini World Mod Apk 268.5 MB v1.1.45 .apk

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...