Stray Mobile Apk

Stray Mobile Apk

Stray Mobile Apk

 
Mod Bilgisi:

👉


Kayıp, yalnız, ailesinden kopmuş bir sokak kedisi, eski bir gizemi çözmeli ve uzun süredir terk edilmiş bir şehirden kaçmalıdır.

Android ve iOS Cihazları dahil olmak üzere Mobil platform için Stray, ölmekte olan bir siber şehrin neon sokaklarında ve kasvetli, kirli sokaklarında geçen bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunudur. Bodrumlarda ve çatılarda dolaşın, beklenmedik tehditlere karşı savunun ve kayıtsız droidler ve tehlikeli yaratıklardan başka kimsenin olmadığı bu yaşanması zor yerin gizemlerini çözün.

Stray Android Fan Made'de dünyayı başıboş bir apk obb kedisinin gözünden görecek ve çevrenizle en tuhaf şekillerde etkileşime gireceksiniz. Bu yabancı dünyanın garip sakinleriyle tanışırken göze çarpmayan, çevik, tedbirsiz ve bazen sinir bozucu olmalısınız.

Yol boyunca, kediniz küçük bir B-12 uçan drone ile arkadaş olacak. Yeni keşfedilen bir arkadaşın yardımıyla kesinlikle şehirden çıkmanın bir yolunu bulacaksınız.

Stray, bir kedinin oynadığı üçüncü şahıs aksiyon-macera platform oyunudur. Kızıl saçlı, yaramaz, meraklı bir serseri kendini kapalı bir şehirde bulur, kendisine eşlik eden bir insansız hava aracı bulur ve yerel robotları kurtarmaya çalışır.

Yukarıdakiler, spoiler içermeyen Stray'in konusu. 5 saat boyunca kedi ve B-12 drone hedefe gider, yoldaki robotlara yardım eder, koleksiyon eşyalarını toplar ve zurka denilen canavarlardan kaçar. Karakterler, çevre ve yerel dünyanın tarihi ile diyaloglar akılda kalıcı ve izlemesi ilginç.

Stray for Android iOS FanMade, Fransa'nın güneyinden, çoğunlukla kedilerden ve birkaç kişiden oluşan küçük bir ekip olan BlueTwelve Studio tarafından geliştirildi.

Stray Mobile Apk Stray Mobile Apk

APK oyunları OBB dosyasıyla nasıl kurulur?:

Bir ZIP dosyasını doğrudan ES Dosya Gezgini'nden açabilirsiniz.
APK dosyasını yükleyin ve henüz çalıştırmayın.
OBB Verilerini Android/obb/ dosya konumuna yerleştirin ve hazırsınız.
Oyuna tekrar başlayın. Zevk almaya bakın...😎
👉Örnek : Call of Duty Mobile oyununuz varsa ve harici belleğinizde yüklüyse OBB dosyasını Android/obb/com.activision.callofduty.shooter dizinine çıkartın. OBB dosyasının (main.156.com.activision.callofduty.shooter.obb) com.activision.callofduty.shooter klasöründe olduğundan emin olun.


APK Paketi (Bölünmüş APK'ler / Split APK's) nasıl kurulur?:

"APKDONE Installer" yükleyin ve açın.
"APK Yükle" düğmesini tıklayın ve APK Paketindeki tüm APK dosyalarını seçin.
Kurulum işlemini başlatmak için "Seç" düğmesine tıklayın.


Stray Mobile Apk 0,9 Gb 0.1.1 .apk

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...