Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven

Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven
Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven



Mod Bilgisi:

👉Reklamlar Kaldırıldı
👉Oyunda belirli rollere sahip 6 benzersiz karakter
👉Vaktiniz olduğunda keyfini çıkarabileceğiniz ilginç oyun modları
👉Oyunu sosyal hesaplarınıza bağlayın ve yeni özelliklerin kilidini açın
👉Tamamlanması gereken çok sayıda farklı görev ve zorluk
👉Birden fazla Power Ups toplayın ve avantajlarınızı kazanın
👉Oyuna katkıda bulunmaktan çekinmeyin
👉Oynaması ücretsiz
👉Modumuzla sınırsız paranın tadını çıkarın


Özellikler

Burada oyunun sunduğu tüm harika özellikleri bulacaksınız:

Oyunda belirli rollere sahip 6 benzersiz karakter

Başlangıç ​​olarak, oyunda kendi belirli rolleri olan 6 benzersiz karaktere erişiminiz olacak. Oyundaki 6 ana soru kategorisi ile ilgili olarak sizin için yararlı ve ilginç bilgiler sağlayacaklar.

Coğrafya gerçekleri için, dünyanın farklı ülkeleri, şehirleri ve başkentleri, ünlü veya benzersiz seyahat yerleri ve daha fazlası hakkındaki muazzam bilgisini paylaşan Tito'ya her zaman güvenebilirsiniz.

Hector'dan başka Tarih öğrenebileceğiniz daha iyi bir insan yoktur. O, dünya tarihiyle ilgili inanılmaz bilgiler içeren eksiksiz bir wikipedia gibidir.

Ve Fen öğrenmek için, kendinizi Albert'in pek çok ilginç sorusundan keyif alırken bulabilirsiniz. Matematik, kimya, fizik ve daha fazlası gibi çeşitli konulardan birden çok soruyu yanıtlayın.

İlgilenenler için, sporla ilgili inanılmaz bilgiye sahip olan Bonzo'dan en son spor haberlerini her zaman takip edebilirsiniz.

Sanatseverlere gelince, bu kategoriye her girdiğinizde kendinizi Tina'dan gelen küçük ama ilginç bilgilerden keyif alırken bulabilirsiniz.

Eğlence ile ilgili herhangi bir şey hakkında bilgi edinmek için Pop'tan her zaman en son ve en ilginç haberleri alabilirsiniz. Müzik, TV şovları, oyun güncellemeleri ve daha pek çok konuda birçok güncellemeyi takip edin.

Vaktiniz olduğunda keyfini çıkarabileceğiniz ilginç oyun modları

Trivia oyunlarını daha da fazla keşfetmekle ilgilenenler için oyun, alabileceğiniz heyecan verici Hayatta Kalma moduna da sahip. Mümkün olduğu kadar çok soruyu yanıtlamaya çalışırken kendinizi pek çok ilginç meydan okuma bulurken bulun. Masada ayakta kalan son kişi olmaya çalışırken diğer oyuncuları yenin.

Ve biraz baskıyla rahat soru cevaplama oyununun tadını çıkarmak için oyunun Tek Oyuncu Modunda da tadını çıkarabilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenin ve kesintisiz mücadelelerde önceki yüksek puanlarınızı geçmeye çalışın. Oyunu istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kendi hızınızda oynayın.

Oyunu sosyal hesaplarınıza bağlayın ve yeni özelliklerin kilidini açın
Daha da ilginç içeriğin keyfini çıkarmak için oyunu sosyal hesaplarınıza da bağlayabilirsiniz. Başarılarınız hakkında başkalarıyla övünebilmek için kendinizi arkadaşlarınızdaki ve dünya lider tablolarındaki sıralamanızı kontrol ederken bulun.

Bu yeterli değilse, oyun içi ilerlemenizi sosyal ağlarda paylaşmakta da özgürsünüz. Oyundaki sohbet seçeneklerini kullanarak başkalarıyla iletişim kurmaktan çekinmeyin. Bir eşleşme sırasında veya basit metin mesajları göndererek arkadaşlarınızla, ailenizle veya tamamen yabancı biriyle konuşun.

Ayrıca oyun, oyun içi ilerlemeleri çevrimiçi sürücülere yüklemenizi sağlayan uygun çevrimiçi kaydetme seçeneğine de sahiptir. Böylece, farklı cihazlar arasında basit otomatik senkronizasyon seçeneğini etkinleştirir ve tasarruflarınızı asla kaybetmeyeceğinizden emin olursunuz.

Tamamlanması gereken çok sayıda farklı görev ve zorluk
Ayrıca oyun, ana oyunla birlikte tamamlamayı seçebileceğiniz heyecan verici görevler ve oyun içi zorluklar da sunar. Destansı ödüllerinizi kazanırken heyecan verici ek içeriklerin keyfini çıkarın.

Birden fazla Power Ups toplayın ve avantajlarınızı kazanın

Ayrıca, bir eşleştirme sırasında belirli avantajlar elde etmek için oyunda birden fazla Güçlendirme toplamanıza da izin verilir. Bunlar, yanlış cevaplarınızdan ikisini kaldıran ve size yeni bir başlangıç ​​sağlayan faydalı Bombaları içerir veya yanlış anlamanız durumunda bir soruyu cevaplamak için kendinize bir tur daha kazanmak için Çifte Şansı kullanır. Ve en önemlisi, inanılmaz Atla ile zor soruyu kolayca unutabilir ve bir sonrakine geçebilirsiniz.

Oyuna katkıda bulunmaktan çekinmeyin

Ayrıca, siz soru havuzlarına bilginizle katkıda bulunurken, oyunun sadık hayranları da dünyanın her yerinden diğer oyunculara katılabilir. Bu nedenle, oyunu Android oyuncuları için çok daha ilginç hale getiriyor.

Ayrıca oyunun evrensel olarak kabul görmesini sağlamak için oyunculara belirli soruları kendi ana dillerine veya yeterli dillerine çevirme seçeneği de sunuluyor. Onaylandıktan sonra, adınız Panolarda diğer katkıda bulunanlarla birlikte gösterilecek ki bu oldukça havalı.


Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) By ModHeaven

APK oyunları OBB dosyasıyla nasıl kurulur?:

Bir ZIP dosyasını doğrudan ES Dosya Gezgini'nden açabilirsiniz.
APK dosyasını yükleyin ve henüz çalıştırmayın.
OBB Verilerini Android/obb/ dosya konumuna yerleştirin ve hazırsınız.
Oyuna tekrar başlayın. Zevk almaya bakın...😎
👉Örnek : Call of Duty Mobile oyununuz varsa ve harici belleğinizde yüklüyse OBB dosyasını Android/obb/com.activision.callofduty.shooter dizinine çıkartın. OBB dosyasının (main.156.com.activision.callofduty.shooter.obb) com.activision.callofduty.shooter klasöründe olduğundan emin olun.


APK Paketi (Bölünmüş APK'ler / Split APK's) nasıl kurulur?:

"APKDONE Installer" yükleyin ve açın.
"APK Yükle" düğmesini tıklayın ve APK Paketindeki tüm APK dosyalarını seçin.
Kurulum işlemini başlatmak için "Seç" düğmesine tıklayın.


Trivia Crack MOD APK 3.199.0 (No Ads) 168.31 MB 3.199.0 .apk

Tepki Ver!

Yorum Gönder

Çerez İzinleri!
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
Görünüşe göre internet bağlantınızda bir sorun var. Lütfen internete bağlanın ve yeniden gezinmeye başlayın.
AdBlock Saptandı!
Tarayıcınızda reklam engelleme eklentisi kullandığınızı tespit ettik. Reklamlardan elde ettiğim gelir bu web sitesinin varlığını devam ettirebilmek adına büyük önem taşıyor. Reklam engelleyicileri kapatır mısınız...